Nieuws:

Uitnodiging informatieavond MAR
‘Eenzaamheid heeft vele gezichten’

De Maatschappelijke Advies Raad Brummen (MAR) is een adviesgroep op
het gebied van het sociaal domein voor het College van B&W van de
gemeente Brummen.

De MAR organiseert in de landelijke Week tegen Eenzaamheid een informatieavond met als thema’s:

Wat doet de MAR?
Eén tegen eenzaamheid

De landelijke initiatiefnemer voor aanpak eenzaamheid en expert eenzaamheid - bestrijding de heer Hugo van der Beld verzorgt een inleiding en geeft ruimte aan inbreng van de aanwezigen.

In de inleiding ‘de vele gezichten van eenzaamheid’ wordt ontdekt dat eenzaamheid veel voorkomt; hoeveel mensen het raakt en wat eraan te doen is - ook in de gemeente Brummen.

De avond wordt gehouden in De Beekwal, Derickxkamp 27 te Eerbeek op
8 oktober a.s. en begint om 19.30 uur. U bent vanaf 19.00 uur welkom. Kent u in uw omgeving mensen die belangstelling hebben voor deze avond: ook zij zijn van harte welkom.

De avond staat open voor alle inwoners van de gemeente Brummen. Mocht vervoer een probleem vormen dan kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer.

Nadere informatie kunt u vinden op www.margemeentebrummen.nl, via telefoonnummer 06-24267943 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt hier uw uitnodiging uitprinten om per post te versturen.

d.d. 28-03-2019

Persbericht

Met ingang van 1 januari 2019 zijn de vacatures in de Maatschappelijke Advies Raad weer bezet door het aantreden van 3 nieuwe leden.

Groepsfoto van de MAR Brummen 2019

fotograaf Leontien van Geffen